Paardenkracht voor Pubers


Creatieve opdracht Paardenkracht voor Pubers

 

Beste ouders, verzorgers en kinderen in Nederland en België,

 

We kunnen ons voorstellen dat het voor jullie een vreemde periode is zonder school, zonder clubs, zonder het vertrouwde ritme van elke dag. Helaas kunnen we jullie nu even niet ontvangen bij onze paarden. Ook de Paardenkracht voor Pubers cursus kan nog even niet doorgaan en is uitgesteld vanwege het Corona virus.

  

Binnenkort ontmoeten we jullie echter weer heel graag en om de tijd nu vast een beetje leuk te besteden hebben wij een Paardenkracht voor Pubers opdracht voor jullie gemaakt.

 

Deze mogen jullie naar eigen idee maken.

Knutsel, teken, schrijf of creëer iets leuks!

Als jullie deze ingevuld naar ons terug sturen maak je kans op een leuke middag bij onze paarden, als alles straks weer achter de rug is!

 

Download de opdracht en leef je creatief uit! 

We ontmoeten jullie graag over enkele maanden op onze locatie.

 

Liefs namens alle

Paardenkracht voor Pubers Trainers

 

Download
Creatieve opdracht Paardenkracht voor Pubers
Creatieve opdracht paardenkracht voor Pu
Adobe Acrobat document 149.8 KB

Paardenkracht voor Pubers is binnenkort te zien op TV!

Binnenkort zijn we te zien in het programma Holland van Boven op SBS6!

Klik hier voor meer info!


In je kracht met paardenkracht!

Een unieke training voor schoolverlaters, brugklassers en kinderen die volop in hun ontwikkeling zijn in de "puberfase". Kortom voor elk kind in deze levensfase dat behoefte heeft aan extra begeleiding in de sociale ontwikkeling en emotionele groei.

 

DOEN | ERVAREN | LEREN

De ervaringsgerichte training wordt gegeven door 2 ervaren coaches én paarden!

De kinderen werken in kleine groepen aan ontwikkelingsdoelen en voelen zich daardoor meer zelfverzekerd. Ze leren vaardigheden om in het dagelijks leven toe te passen zoals duidelijk communiceren, NEE kunnen zeggen wanneer iets niet goed voelt, effectief samenwerken en veel meer. Samen in beweging, samen leren door aan de slag te gaan met praktijkopdrachten.  De cursus gaat vergezeld van een persoonlijk werkboek. Hierdoor werkt de cursus ook nog door wanneer de kinderen weer naar huis gaan. Ze kunnen alles nog eens doorlezen en oefeningen maken die over henzelf gaan.

Lees verder door op onderstaande knoppen te klikken.






Kom in je kracht met Paardenkracht!




 

 

Naast Paardenkracht voor Pubers, bestaat er speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar een unieke cursus; de Pony Power voor Kids cursus.

Lees er meer over op www.ponypowervoorkids.com of klik op het logo.