Coaches

Vanwege het enorme succes van de studie 2-daagse Pony Power voor Kids en de toenemende vraag naar cursussen voor pubers binnen Nederland en daarbuiten, is besloten om de cursus Paardenkracht voor Pubers ook aan trainers en coaches als studie 2-daagse aan te bieden.

Middels deze studie 2-daagse krijgen paardencoaches de mogelijkheid zich te specialiseren en zich te certificeren tot Paardenkracht voor Pubers Trainer. Je ontvangt een licentie die 2 jaar geldig is.


Specialisatie

In 2 dagen neem je kennis van de theorie en de praktijk die nodig zijn om met het concept Paardenkracht voor Pubers te gaan werken. Na de cursus ben je in het bezit van het volledige concept Paardenkracht voor Pubers en kun je samen met een collega coach de cursus binnen jouw bedrijf aanbieden.

 

Heb jij een paardencoachopleiding* met diploma afgerond en werk jij met kinderen en jeugd? Meld dan hier aan.

(* let op: verkorte opleidingen of workshops komen niet in aanmerking hiervoor.)

 

Ben je werkzaam als jeugdhulpverlener, leerkracht, kinderpsycholoog of anderszins professioneel betrokken in de ontwikkeling van kinderen en/of jeugd? Maar ben je nog geen paardencoach? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor deelname.


Informatie

De studie 2-daagse is praktisch van opzet maar bevat ook voldoende theoretische diepgang.

Na afloop van de studie conformeer je je als trainer aan de gedragscode Paardenkracht voor Pubers. Deze voorziet in het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit en ethiek van het Paardenkracht voor Pubers concept. 

 

Om met het concept te kunnen werken vragen wij GEEN dure licentiekosten. De certificering is 2 jaar geldig en wordt verlengd na het volgen van de bijscholing. De bijscholing wordt online aangeboden en kan op elk gewenst moment gevolgd worden, maar beslist na 2 jaar om je certificering te verlengen. De bijscholing kost 99,00 euro excl. BTW.

 

Enkel de werkboeken ben je verplicht om via de beveiligde webshop te bestellen, deze kosten 15,00 Euro per stuk. Je kunt eventueel ook diverse promotiematerialen, zoals flyers, website-abonnementen en/of trainersbordjes bestellen. 

Je betaalt dus uitsluitend voor de materialen die je nodig hebt om de cursus te organiseren. 

 

Meer informatie over de studie Paardenkracht voor Pubers vind je tevens op https://www.grootsenpuur.nl/opleidingen/2-daagse-studie-paardenkracht-voor-pubers/www.grootsenpuur.nl/


Data en kosten

De volgende cursusdata zijn beschikbaar:

 

Locatie Groots & Puur met Paardenkracht in Velden (Noord-Limburg):

29/30 augustus 2024

 

Locatie I For Horse in Deinze (België):

Kijk hier voor beschikbare data

 

De cursuskosten voor deelname bedragen Euro 675,00 excl. btw p.p. (inclusief 25 euro inschrijfgeld, bij inschrijving te voldoen). 

 

Deze cursus kan BTW vrij gefactureerd worden aan particulieren. Aan bedrijven en organisaties hanteren we 21% BTW.

De 2-daagse wordt georganiseerd in de omgeving Venlo, tenzij anders aangegeven.

 

Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. (Van sfeervolle B&B tot luxe ****hotel).


Opleidingen voor coaches

Wil je weten welke opleidingen voor paardencoaches Groots & Puur met Paardenkracht nog meer organiseert?


Lees hier enkele recensies van cursisten:

 

"Het waren twee hele mooie en bijzondere dagen. Leerzaam, veel inspiratie, waardevol, een openbaring!"

 

"Een meerwaarde op het bestaande werk als (paarden) coach!"

 

"Dit was nog precies het stukje dat ik miste om in de praktijk aan de slag te gaan, ik kan nu met een compleet programma aan de slag"

 

"Jullie zijn twee trainers die professionaliteit en enthousiasme uitstralen, dit inspireert enorm!"