Provincie Brabant

Scrol hier naar beneden voor een overzicht van gecertificeerde trainers in de Provincie Brabant.


Corine Pauw - Holthees

Ik ben Corine Pauw, Leerkracht, Kindercoach, Horse Assisted Coach, HSP Coach, Begeleider Trauma en Verlies, Pony Power voor Kids Trainer en Paardenkracht voor Pubers Trainer.

De Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers Training helpen de kinderen en pubers spelenderwijs bij het ontdekken van hun eigen Power!

Ieder kind verdient het om gehoord en gezien te worden. Ik word er blij van als een kind daardoor in zijn of haar kracht komt te staan en het beste uit zichzelf naar boven haalt. Paarden en pony’s laten zonder oordeel zien wat je nodig hebt. Het is mooi om samen met mijn pony’s, kinderen en volwassenen te helpen hun kracht te vinden.

Zo trots als een pauw!

 

www.pauwer-kindercoaching.nl


Danielle van der Heijden-Vestering - Berghem

 

Ik ben Danielle van der Heijden- Vestering. Ik heb een coach praktijk in Berghem aan de rand van natuurgebied de Maashorst. In mijn praktijk zie ik veel begin en midden twintigers met burn-out klachten wat zeer zorgwekkend is. Dit heeft mij geïnspireerd om kinderen op jonge leeftijd leren om te gaan met alle prikkels die ze krijgen. Als ouder heb je namelijk geen invloed op wat er in de wereld gebeurt. Wat je als ouder wel kan doen is je kind zo goed mogelijk voorbereiden op de wereld. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij als kind het volgende had geleerd; contact maken, communiceren vertrouwen hebben, grenzen stellen etc. Het Paardenkracht voor Pubers programma past perfect bij datgene wat ik de kinderen graag wil leren. Na het volgen van diverse opleidingen op het gebied van (reguliere) coaching en toegepaste psychologie ACT werd mijn kennis uitgebreid met een erkend diploma tot Paardencoach. Gevolgd met een certificering voor het Pony Power voor kids & Paardenkracht voor Pubers programma.

 

Ik bied beide programma's aan op mijn locatie in een private setting. Samen met Moon, een Friese merrie en Sproetje een lieve Appaloosa, welke beide dol zijn op kinderen en volwassenen. 

 

Voel je welkom om een keer kennis te maken of neem een kijkje op mijn website:

https://www.daan-coaching.nl/paardenkracht-voor-pubers/


Rob Landweer - Uden

Rob is sinds september 2016 gecertificeerd coach waarbij hij gebruik maakt van paarden. Daarnaast is Rob gedragstrainer van paarden (E-quine.com) De combinatie van de opleidingen en zijn werkervaring maken dat hij de kleinste signalen van zowel mens als paard opmerkt en dit weet in te zetten bij het coachen en trainen van mens en paard. Doordat de paarden in het hier en nu leven hebben zij geen oordeel en geven geen gewenste antwoorden. Zij laten je zien wat er daadwerkelijk speelt, houden je een spiegel voor. Het spiegelen met paarden laat je je talent en je kracht ontdekken. Dit geldt zowel voor jongeren als

volwassenen. De groei naar de emotionele verbinding is wat Rob je met zijn paarden wil meegeven in je levenservaring. www.oprechteac.nl