Paardenkracht voor Pubers Trainers

Paardenkracht voor Pubers wordt vertegenwoordigd door een netwerk van gecertificeerde coaches in de Benelux. Wil jij weten of er een cursus of coach in jouw omgeving actief is? 

Klik dan onderstaand op jouw land/provincie of kijk op de kaart hieronder:

België

Provincie Limburg

Provincie Noord- Holland

Provincie Groningen

Provincie Noord-Brabant

Provincie Zuid-Holland

Provincie Gelderland

Provincie Utrecht

Provincie Drenthe

Provincie Zeeland

Provincie Overijssel

Provincie Friesland

Provincie Flevoland


Kaart met cursuslocaties


Het concept

Jolijn Grooten en Evelien Mustert zijn samen de bedenkers, oprichters en makers van de cursussen Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers.

Als ervaringsdeskundigen op het gebied van coaching & training, pedagogiek & didactiek bieden zij trainingstrajecten aan voor kinderen en volwassenen, zowel individueel als voor teams of organisaties. Zij leiden coaches op het programma Paardenkracht voor Pubers op eigen locatie aan te kunnen bieden. Deze coaches houden hun kennis op peil door deel te nemen aan collegiale supervisie- en bijscholingsdagen.

Jolijn Grooten

Jolijn is gediplomeerd NLP trainer en Master in EAD (Equine Assisted Development). Zij is sinds 2011 werkzaam als coach en trainer op haar eigen locatie en werkt met haar eigen paarden in Velden.

Evelien Mustert

Evelien is naast haar achtergrond als onderwijsprofessional ook opgeleid als Excellent Coach met paarden EAC (Equine Assisted Coach). Zij heeft haar eigen bedrijf met 4 paarden in Straelen.

Groots & Puur

Alle activiteiten die Jolijn en Evelien samen ontwikkelen en aanbieden worden aangeduid met de naam

Groots & Puur met Paardenkracht. Kijk voor meer info op www.grootsenpuur.nl