Provincie Gelderland

Scrol hier naar beneden voor een overzicht van gecertificeerde trainers in de Provincie Gelderland.


Saskia te Kampe - Etten

Sinds september 2016 is Saskia KREAC gecertificeerd level 2 paardencoach en Power Pony voor Kids en Paardenkracht voor Pubers trainer. Vanuit de opleiding gedragstrainer van paarden bij

E-quine heeft Saskia veel geleerd over het gedrag van paarden. Hierdoor kan zij de zelfs kleinste signalen van het paard herkennen en toepassen in de coachsessie.

 

Saskia heeft de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te coachen met vriendelijke pony's en paarden en  beschikt over een comfortabele ontvangst- en theorieruimte.

Coachen met paarden vindt zij een bijzondere en effectieve manier van coachen omdat paarden in het hier en nu leven en vrij zijn van oordeel. Paarden geven geen gewenste antwoorden of gedrag maar laten je zien wie je bent als mens.

Het teruggeven van kwaliteiten en kracht aan volwassenen en kinderen én het groeien naar een mooi zelfbeeld, is volgens Saskia een prachtige ervaring voor het leven. 

www.coachingmensenpaard.nl 


Hennie Timmer - Lunteren

Landelijk gelegen op de Veluwe in Lunteren vind je Veldhoeve coaching, waar rust, ruimte en een veilige omgeving voelbaar is. Veldhoeve coaching is ontstaan vanuit de paardrijlessen van Stal Veldhoeve.

Tijdens de lessen zag ik verschillende interacties tussen paard en ruiter en ben ik dit gaan onderzoeken.

En zo kwam ik in aanraking met paarden coaching, aldus Hennie Timmer.

Door de enorme meerwaarde die paarden coaching biedt, ben ik de opleiding Paardencoaching gaan doen, gevolgd door de opleiding Paardencoaching gericht op kinderen en de basis opleiding Systemische Paardencoaching.

Daarnaast ben ik gediplomeerd instructrice.De studie Paardenkracht voor Pubers is een waardevolle aanvulling omdat ik veel werk met jongeren. Vanuit de praktijk zie ik hoe belangrijk het is voor jongeren om sociale en emotionele vaardigheden te leren en om ze sterker en weerbaarder te maken. Naast de jongeren weten volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar hun weg te vinden naar Veldhoeve coaching. Bij Veldhoeve coaching wordt gewerkt met betrouwbare paarden en pony's. 

Vergoeding vanuit een PGB budget is mogelijk.  Hartelijk groet, Hennie Timmer

Meer informatie vind je op www.stalveldhoeve.nl