Provincie Limburg

Scrol hier naar beneden voor een overzicht van gecertificeerde trainers in de Provincie Limburg.

 


Jolijn Grooten en Evelien Mustert - Velden

Jolijn Grooten en Evelien Mustert, samen Groots & Puur met Paardenkracht, vormen de drijvende krachten achter de concepten Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers. Op hun locatie in Velden worden met regelmaat cursussen voor kinderen georganiseerd, maar ook specialisatie-studies die zij aanbieden aan paardencoaches. Ze delen een gezamenlijke passie om mensen van alle leeftijden te ondersteunen in hun ontwikkeling. Onder het motto DOEN-ERVAREN-LEREN maken zij zelf programma's waarin ieders kwaliteit tot zijn recht komt en waardoor iedereen kan leren door samen in beweging te komen. Kijk voor meer info op www.grootsenpuur.nl


Natascha Steegh - Venlo (Boekend)

Mijn naam is Natascha Steegh-Huijs. Ik heb 15 jaar, tot 2014, met veel plezier bij Rubicon Jeugdzorg gewerkt als jongerenwerker, groepsleider en werkbegeleider. De meeste jaren als ambulant jongerenwerker. Daarvoor heb ik in een observatiecentrum, bij Gastenhof en bij huize st. Joseph in Cadier en Keer gewerkt. Ik geef sinds 2007 trainingen aan (jeugd)hulpverleners. Ik heb de opleiding SPH afgerond in 1997 en aanvullende cursussen gedaan, zoals de VertrekTraining, oplossingsgericht werken, Werkbegeleider (hbo), Oplossingsgericht coachen met honden, Equilibre Coaching bij Terra Natura (nu Equidocoach), Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers.

Met Kadanz Coaching breng ik het beste van twee werelden bij elkaar. Kinderen die op een ontspannen, leuke manier leren in en door de natuur en bij de dieren.

https://kadanzcoaching.nl


Sylke Herpers - Thorn

Sylke is sinds 2018 gecertificeerd Paardenkracht voor Pubers Trainer. Tevens is zij deskundig opgeleid paardencoach en heeft zij diverse psychologiecursussen en coachopleidingen gevolgd. Werken met kinderen in combinatie met paarden, dat is haar passie. "De kids zien vooruitgaan doordat ze zelf dingen uitproberen, doen en ervaren; dat is toch fantastisch! En als kers op de taart: ze vervolgens zien stralen door hetgeen dat ze ZELF gedaan en bereikt hebben, dat is waar het om draait!" Kinderen met rust, vertrouwen en spelenderwijs begeleiden in hun ontwikkeling, dat is waar Sylke voor staat. Zien dat zelfvertrouwen toeneemt, kinderen zelf keuzes kunnen en durven gaan maken en voor zichzelf durven op te komen, hoe mooi is dat?! 

Neem voor meer informatie over Sylke en haar praktijk Challenge Coaching een kijkje op haar website http://www.challenge-coaching.nl/