Agenda

In verband met het Corona virus zijn helaas veel cursussen noodgedwongen geannuleerd of verplaatst naar een andere datum. Wij adviseren u momenteel om contact te zoeken met een trainer in uw regio om meer informatie over nieuwe cursusdata te ontvangen. U kunt een trainer in uw regio via onderstaande pagina vinden.


Paardenkracht voor Pubers informatiemiddag

Tijdens de Paardenkracht voor Pubers GRATIS informatiemiddag neem je een kijkje op de locatie van een Paardenkracht voor Pubers trainer in jouw regio. Je leert de trainer(s) kennen en hun paarden en je ontvangt veel informatie over de cursus. Deze informatiemiddag is toegankelijk voor kinderen én ouders/verzorgers. De kinderen mogen ook meedoen aan een workshop met de paarden en zelf ervaren hoe het werkt.

 

Aanmelden is verplicht! Klik onderstaand op de provincienaam, u kunt dan zien welke trainers er per provincie Paardenkracht voor Pubers aanbieden en zelf informeren naar de mogelijkheid om een informatiemiddag bij te wonen.

Paardenkracht voor Pubers cursus
Regio Haarlem, Start reeks december 21/januari 22. Nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie https://paarden-en-coaching.nl/paardenkracht-voor-pubers/

 

 


Klik onderstaand voor de agenda 2021 voor coaches