België

Scrol hier naar beneden voor een overzicht van gecertificeerde trainers in België.

 


Johanna Tallon - Leffinge (Oostende)

Ik ben Joke (Johanna), gediplomeerd equicoach, energetisch therapeut en gecertifieerd trainer Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers. Samen met mijn dochter, Kirsten organiseer ik de cursus op onze eigen locatie, Latfinga waar zowel binnen als buiten gewerkt kan worden. Latfinga is gelegen in het rustige, landelijke polderdorpje Leffinge, op een boogscheut van Oostende.

Hier ondersteun en begeleid ik met de hulp van onze paarden en de natuur (hoog sensitieve) mensen en dieren in hun groei en ontwikkeling. Goed begonnen is half gewonnen! Dit is het levensmotto en doel dat ik voor ogen houd. Wanneer (gevoelige) kinderen de juiste tools aangereikt krijgen, zullen ze uitgroeien tot evenwichtige (sensitieve) volwassen, die hun gevoeligheid niet langer als last dan wel als kracht ervaren.

Paardenkracht voor pubers;

May the horse be with U!

 

Een mama vertelt:

Mijn zoontje heeft zo genoten van het ponypowerkamp. Wat een prachtig initiatief.

Zo'n lieve mensen, prachtige paarden. Een aanrader voor de gevoelige zieltjes onder ons. Het raakte me ook zo diep, dat de paarden bij jullie een tweede kans krijgen op een rustig leven. De wereld heeft er meer van nodig, zoals dit!

Meer informatie vindt u op www.latfinga.be